Fördjupa dina kunskaper om professionell ljussättning för film och video med branschveteranen Luisa Fanciullacci (Brilliant Light).
I denna kostnadsfria MasterClass kommer du att få tips, erfarenhet och insikt i hur en professionell ljussättare jobbar i ständigt föränderliga miljöer och scenarion. Demoutrustning från Arri, Quasar, Dedo och andra varumärken kommer att finnas tillgängliga på plats samt experter från Tura Scandinavia Pro och Atendi. Det kommer att finnas gott om tid för praktiskt deltagande och utrymme för Q&A.

 

Som deltagare bör du ha grundläggande kunskaper kring ljussättning.

 

Det bjuds på kaffe och snacks!

 

Plats: FilmCentrum Syd, Monbijougatan 17E i Malmö

Datum & tid: Torsdag den 5 december, kl. 11:00-16:00

Kursavgift: Kostnadsfri

Kontakt: Johan Simonsson, 040 – 795 79, johan@filmcentrumsyd.se

Anmälan: https://us3.campaign-archive.com/?u=b8ebb567bd49b76391981fb66&id=0d70a2f9b1&fbclid=IwAR3bLi76bn5uSQgI3sAUDWNOLiuoc_bypqboi9CO659KuVksp_nIPR3Em-Y

 

Arrangör: Tura Scandinavia PRO, i samarbete med Atendi och FilmCentrum Syd.

 

Luisa Fanciullacci

Luisa Fanciullacci har arbetat med ljusdesign i 20 år, och har under sin karriär huvudsakligen varit verksam inom filmbranschen, men även på exempelvis Göteborgsoperan, och arbetat med ljussättning av platser som Karlsborgs fästning och Trollhättans stad. På filmområdet arbetar hon med musikvideor, reklamfilm, tv-serier, kortfilm. Bland filmer som Luisa Fanciullacci ljussatt är Snabba Cash (2010), Pojkarna (2016), Till det som är vackert (2010) och Återträffen (2013).

Den breda erfarenheten från många olika sorters uppdrag har gett henne fler perspektiv och infallsvinklar i arbetet.

Mer om Luisa: http://www.nordicwomeninfilm.com/person/luisa-fanciullacci/