Hur ser producentskapet ut inom TV-serie? Hur ser processen ut? Vilket ansvar har producenten? Hur samverka med teamet? Vad gör en produktionsledare och linjeproducent inom TV-serier? Olof Spaak har både regisserat, producerat och linjeproducerat TV- serier. Han ger oss en inblick i producentens uppdrag och en steg för steg case study av hur en produktion kan se ut för en TV-serieproducent.
Deadline för ansökan: 12 mars. Ansök här
Workshop: 26 mars kl 14-16.30 på ZoomDu som ansöker är verksam och bosatt i Skåne och är ny inom producentrollen (har t ex producerat mindre produktioner) och är intresserad av producentyrket

Producent i Praktiken är Film i Skånes och FilmCentrum Syds seminarieserie, där verksamma producenter delar med sig av sina kunskaper och där du får möjlighet att nätverka med andra intresserade av producentrollen.