Den 28 april – 4 maj är det dags för den 13e upplagan av Malmö Arab Film Festival.

Precis som under tidigare års festivaler har vi tillsammans med MAFF ett erbjudande för våra medlemmar.

De tio första medlemmarna som anmäler sig får fri ackreditering och därefter får du som medlem hos FilmCentrum Syd ackreditering till ett rabatterat pris.

Läs mer och anmäl dig här: https://www.maffswe.com/accreditation/

Viktigt! Glöm inte att ange att du är medlem hos FilmCentrum Syd för att kunna ta del av erbjudandet! 

ACKREDITERING
Med ackreditering får du ta del av samtliga filmvisningar och tillgång till MAFF Industry days med event såsom pitch and match, nätverks sessioner  (networking sessions), paneldiskussioner, mingel och workshops.

FESTIVALEN
MAFF – Malmö Arab Film Festival grundades 2011 och är nu den ledande och största festivalen med fokus på arabisk film utanför arabvärlden. Festivalen äger rum i Malmö varje år och är den största festivalen i södra Sverige. MAFF visar kortfilm, långfilm och dokumentär.

MAFF INDUSTRY DAYS
MID – MAFF Industry Days är ett viktigt initiativ som syftar åt att främja samarbeten och utbyten mellan Sveriges och arabvärldens filmindustrier. Genom att samla och bjuda in producenter, finansiärer, regissörer och distributörer skapar vi nya möjligheter till ett framtida filmskapande världen över.