FRIIS FRAME: Fosterfamiljen + samtal

FRIIS FRAME presenterar en visning av dokumentärfilmen Fosterfamiljen med efterföljande samtal.

Julia har alltid berättat om sin uppväxt som biologiskt barn i en fosterfamilj som en lycklig tid. Men något skaver. I Fosterfamiljen följer vi regissören Julias resa tillbaka i tiden där hon tillsammans med föräldrarna Ewa och Lennart och fosterbarnet Patrik berättar om omskakande händelser som förändrade deras liv för över trettio år sedan. Barnen står i centrum i denna starka, berörande och varma dokumentär om ett system där man får älska, men inte för mycket.

SAMTAL
Visningen följs av ett samtal med filmens regissör samt företrädare för organisationer och föreningar involverade med arbete kring barn, unga och familjehemsvård. Samtalet är öppet för frågor från publiken.

Paneldeltagare:
Julia Dinome – Regissör av Fosterfamiljen
Sara Skoog – Psykoterapeut på Rädda Barnen
Niina Stenander – Ordförande FaCO, Familjevårdens Centralorganisation
Caroline Hammargren – Ambassadör för Knas Hemma

När: Måndag 24 oktober kl. 18:15
Var: Biograf Panora
Sittplatser: Bokas här – Fri entré!


Biljettinfo:
Biljett bokas i förväg via Panoras biljettsystem och måste hämtas ut senast en halvtimme innan föreställningen. Får du förhinder ber vi dig att avboka din biljett. Detta kan du göra själv i bokningssystemet eller genom att ringa in till kassan.

FRIIS FRAME är en filmpolitisk demokratisatsning av Folkets Bio Malmö, FilmCentrum Syd och ABF Malmö med stöd av Malmö stad, där biograf Panora kostnadsfritt tillgängliggör en visning i veckan åt arrangörer i Skåne med begränsade resurser. Vi tar löpande emot förfrågningar.  Läs mer>>>

Evenemanget är avslutat.

Datum

okt 24 2022
Expired!
Till toppen