Sök till FilmCentrums franska event!

Deadline för bägge ansökningarna nedan är 12 november

 

Klippworkshop med Wim Vanacker

25-26 NOV 2021

För Filmcentrums medlemmar, en unik 2-dagars kurs online med Wim Vanacker, programläggare vid Cannes Filmfestival och internationellt verksam manus- och klippkonsult! Wim kommer att hands-on guida svenska filmskapare genom slutklipprocessen. Du som vill ansöka ansöker med en kortfilm i rough cut, som ännu inte haft premiär eller visats någonstans.

WIM VANACKER är manuskonsult, kreativ konsult, programläggare, handledare och gästtalare för många workshops, filmfestivaler och filmprojekt under utveckling. Han är medlem i urvalskommittén för den officiella kortfilmstävlingen vid filmfestivalen i Cannes, och arbetar även som klippkonsult för First Cut Lab.

Du ansöker, och hittar mer information om workshopen, på denna länk:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfuoScIwOvCt_9uONZMqJhjVGnwlu0snRn3l9HYbN6lWQa5cQ/viewform

 

 

Les Arcs Industry Village

11-14 DEC 2021 – Möjlighet att delta i Les Arcs Industry Village i Frankrike!

Les Arcs Filmfestival & Industry Village är ett av den europeiska och internationella arthousefilmens viktigaste arenor i Frankrike. Festivalen och dess co-produktionsmarknad Les Arcs Industry Village besöks av allt från filmstjärnor som Isabelle Huppert till de viktigaste inköparna, finansiärerna och filmfestivalerna, och regissörer som Ruben Östlund och Thomas Vinterberg har deltagit med sina projekt i Les Arcs.

Nu har du som svensk filmskapare som antingen är på väg mot långfilm eller redan har en eller flera långfilmer i bagaget genom FilmCentrum en chans att delta i LES ARCS INDUSTRY VILLAGE på plats i Frankrike i dec 2021!

Mer information om Les Arcs, vad det innebär att delta, samt ansökan, hittar du på denna länk:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScBkGZm8RMYwnnXlhSZwlhs4-gS_MODX-QUR3NnVxb-QrEUvg/viewform

Evenemanget är avslutat.

Datum

nov 12 2021
Expired!
Kategori
Till toppen