Föreläsning om intimitetskoordinering

Film i Skåne bjuder in dig till en inspirerande föreläsning om intimitetskoordinering, följt av ett trevligt mingel med tilltugg!

Tid: 16.00-18.30
Datum: 19 September 2023
Plats: Biograf Panora i Malmö
Anmäl dig här, gärna innan 5/9 : https://forms.office.com/e/wg85G82GLJ

Kom och delta i ett föreläsningssamtal om intimitet vid filminspelningar och arbetet som intimitetskoordinator. Malin kommer att berätta om sitt arbete som intimitetskoordinator och även öppna upp för frågor från publiken, vi hoppas på ett givande samtal med mycket interaktion, välkommen!

Malin B. Erikson är en SAG-AFTRA recoginzed och kvalificerad intimitetskoordinator som introducerade intimitetskoordinering till Sverige 2019 som landets första intimitetskoordinator. Hon är specialist på att koreografera intima scener för TV, film och liveframträdanden samtidigt som hon implementerar bästa praxis, säkerhet och välbefinnande för skådespelare och övrig personal. Läs mer om Malin här: https://www.malinberikson.com/intimacy/om-malin/

Evenemanget är öppet för alla intresserade inom vårt filmcommunity i Skåne! Efter föreläsningen är du välkommen att stanna kvar och mingla medan vi bjuder på mat.

Vi har 200 platser tillgängliga för föreläsningen. Först till kvarn gäller, och övriga kommer att placeras på väntelista. Efter den 5/9 kommer vi att skicka ut e-postmeddelanden med digitala biljetter till dem som fått plats.

Anmäl dig här, gärna innan 5/9 : https://forms.office.com/e/wg85G82GLJ

Evenemanget är avslutat.

Datum

sep 19 2023
Expired!

Tid

4:00 pm - 6:30 pm

Lämna en kommentar

Till toppen