Mini-Filmbar på Arena 305

Arena 305, FilmCentrum Syd och Nordisk Panorama bjuder in till en helkväll med tema FILM! Under kvällen kommer vi att få se musikvideos, dansfilmer, spelfilmer och dokumentärfilmer av filmskapare runt om i Skåne. Vi kommer dessutom att få höra om filmskaparnas bakgrund och process i arbetet med sina filmer och tips till den som är intresserad av att börja med film. Inte nog med det så kommer även en bar med alkoholfria drinkar att finnas på plats medan Dj Ray Hammertime sätter stämningen!
📽️ Filmvisning med filmer från Malmös unga kreatörer!
🎓 Intresserad av att bli en del av filmvärlden? Få info om Ung Film Malmös mentorsprogram!
💰 Missa inte chansen att få veta mer om stipendierna Ung Kultur och Kulturkraft – stöd som kan hjälpa unga Malmöbor att förverkliga kreativa projekt!
🍹 Alkoholfri bar
🎉 Mingla och knyt värdefulla kontakter med likasinnade inom filmbranschen medan Ray Hammertime spelar sin bästa musik!
När? 19:00-21:00
Var? Arena 305, Lönngatan 30, Caféet
Hur? För dig mellan 15-25 år, alkohol- och drogritt!

MÄN SOM HATAR DUVOR
Noa Åkesson | Mockumentär

De blir bara fler och fler. De smutsar ner, tränger sig på och respekterar inte personligt space. Sandor har tröttnat på alla duvor som frodas på stadens gator och torg. Han hatar dem, och tycker att det är dags för folket i Malmö att vakna upp!

 

STREETLAB x SANTA CRUZ
Stella Knutagård, Moses Nour, Nicklas Sundgaard och Eno Warnolf
Videon är ett projekt filmat av kompisarna Stella, Moses, Eno och Nicklas som en uppgift till Streetlab. Dem var ute på äventyr och skejtade i somras och fick uppgiften att filma en video till Santa Cruz som är ett klädmärke vilket dem även bär hela tiden i videon.

NATTSKIFT
Love Ahlström Killgren | Skräck

Bensinmacksbiträdet Nuur befinner sig på ett tillsynes vanligt nattskift på den avlägsna bensinmacken. Men det långtråkiga nattskiftet får snart en annan riktning när märkliga incidenter börjar inträffa runt macken och det lugna nattskiftet blir en kamp på liv och död.

FUCK MY BAND
Tora Wideryd | Dramakomedi 

Ett band kör mot en spelning och tar en paus i skogen. Tove ska lämna bandet. Ett bråk bubblar upp till ytan.

SMAKA PÅ LIVET
Isabella Dehlin & Adrian Pauli | Dokumentär

Vi får följa ett ungt vinsällskap som navigerar sig bland doft och smak, samtidigt försöker de ta steget ut i vuxenlivet. Medverkande: Lunds Akademiska Vinsällskap

Evenemanget är avslutat.

Datum

sep 25 2023
Expired!

Tid

7:00 pm - 9:00 pm

Etiketter

FILMBAR
Kategori

Lämna en kommentar

Till toppen